+38 (044) 338 83 44 [email protected]

Політика конфіденційності

Політика щодо обробки персональних даних

1. Загальні положення

Дана політика складена відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (далі – Закон про захист даних) та визначає порядок обробки даних та заходи щодо забезпечення безпеки Адміністрацією сайту https://securecrowds.com .ua (далі – Адміністрація).

1.1. Адміністрація гарантує дотримання права і свободи кожного громадянина при обробці його персональних даних, у тому числі на захист недоторканності приватного життя, особисту та сімейну таємницю.

1.2. Ця політика Адміністрації щодо обробки персональних даних (далі – Політика) застосовується до всієї інформації, яку оператор може отримати про користувачів сайту https://securecrowds.com.ua.

2. Цілі обробки персональних даних

2.2. Інформування користувачів про події компанії, нові продукти та послуги, спеціальні та інші пропозиції за допомогою відправлення електронних листів. Користувачі мають право відмовитися від таких повідомлень, надіславши повідомлення на e-mail Адміністрації сайту: [email protected].

2.3. Збір знеособлених даних за допомогою сервісів інтернет статистики про дії користувачів на сайті з метою аналітики та покращення якості сайту.

3. Які саме дані обробляються

3.1. Адміністрація сайту може обробляти такі дані:

  • Прізвище ім’я по батькові;
  • Електронні адреси;
  • Номери телефонів.

3.2. Також на сайті здійснюється збір знеособлених даних про відвідувачів (Cookie) з аналітичною метою.

4. Дані користувачів продуктів та додатків

4.1. Ми не надсилаємо біометричні дані в інтернет чи на сервер.

4.2. Ми не просимо вашу особисту інформацію.

4.3. Ми не зберігаємо жодних даних на нашому веб-сайті або на сервері.

4.4. Ми не відправляємо біометричні дані (відбитки пальців) за межі ATKey; або надсилаємо їх відповідно до політики Microsoft для їхнього захисту (тільки для ATKey.Hello).

4.5. Всі дані зашифровані за допомогою захищеного ключа між ATKey та пристроєм.

4.6. Ми не зберігаємо в веб-базі введені користувачами неконфіденційні дані (електронна пошта, ім’я користувача тощо) для обслуговування, безплатної пробної версії або придбання продукту.

5. Права та обов’язки Адміністрації сайту

5.1. Адміністрація сайту має право отримувати правдиві дані або документи, що містять персональні дані.

5.2. Адміністрація має право самостійно визначати необхідні заходи для виконання обов’язків, передбачених у законі про захист персональних даних.

5.3 Адміністрація сайту має право здійснювати обробку даних користувачів відповідно до чинного законодавства, вживати правових організаційних та інших заходів для захисту даних користувачів, введених ними на сайті.

6. Права та обов’язки суб’єктів персональних даних

6.1. Суб’єкти персональних даних мають право отримувати інформацію про те, як здійснюється обробка їх даних.

6.2. Суб’єкти персональних даних мають право вимагати від Адміністрації виправлення, уточнення або видалення даних, блокування створених облікових записів у разі, якщо дані є застарілими, неточними, неповними або переданими третіми особами.

6.3. Суб’єкти персональних даних мають право відкликати згоду на обробку персональних даних.

6.4. Суб’єкти персональних даних мають надавати правдиву інформацію себе.

6.4. Суб’єкти персональних даних зобов’язані інформувати Адміністрацію про зміну персональних даних.

7. Прикінцеві положення

7.1. Адміністрація має право вносити зміни та доповнення до цієї політики конфіденційності з метою уточнення актуальної інформації.

7.2. Користувач сайту має право отримати уточнення та роз’яснення з питань, що його цікавлять, звернувшись до Адміністрації на електронну адресу: [email protected]